Oferte speciale


REVELION 2017 - 29.12.2017
REVELION 2017

Aho, aho, de noul an, Pensiunea Meridian vã pofteste sus la munte sa petreceti zile multe. Cinci zile si patru nopti, multumiti sã fiti cu toti. Sorcova si plugusorul ne vor invada pridvorul si-un spectacol de luminã cu-artificii o sã vinã. Ia mai mânati, mãi, hãi, hãi. Toatã lumea sã fie atentã cum sorcovim o OFERTA cu pensiune completã:

CRACIUN 2017 - 22.12.2017
CRACIUN 2017

Oameni buni, chemamu-va a petrece un Craciun ca-ntr-o poveste! Va poftim cu mic cu mare în ajun de sarbatoare, cinci zile si patru nopti sa va ospatam pe toti. Iar daca v-a mai placea, bucurosi vom mai tinea. Mancare pe saturate, vinuri, tuici si visinate, colindele vor veni si Craciunul vor vesti. Mos Craciun nu va lipsi. Si colinda nu-i mai multa, iaca OFERTA cum canta:

Rezerva online

nume

telefon

sosire

tip camera

email

plecare

numar camere


Divertisment
La Pensiunea Meridian aveti garantia ca nu va veti plictisi nicio clipa. Va punem la dispozitie o gama diversificata de modalitati de petrecere a timpului liber.

Pentru si mai multa adrenalina, se afla in apropierea pensiunii un parc de aventura unde puteti sa va dati cu  TIROLIANA sau sa faceti catarari pe un PANOU DE ALPINISM.

Puteti face PLIMBARI CALARE prin munti (incepatori si avansati) sau puteti juca un PAINTBALL. Bineinteles, drumetiile nu lipsesc din oferta noastra. 

Detalii in sectiunea servicii si preturi.

Impresii
Nota 10. Vom reveni cu placere. Totul a fost OK.

- Draghici Ion
O zona foarte frumoasa si linistita, ce îti poate oferi diferite drumetii, pentru toate gusturile, unde cu siguranta poti uita de orice problema. Conditiile de cazare au fost foarte ok, gazde primitoare si o bucatarie plina de bucate bune. Nimic de reprosat !

- Ionut Codescu
Un loc foarte linistit, racoros si de un verde care îti da energie. Vila e draguta, curata, fara decoratiuni inutil de "traditionale". Camerele sunt destul de mari si cu baie încapatoare si curata. În afara vilei e mult spatiu de joaca pentru copii dar si pentru cei mari. Gazda gateste foarte bine , mâncarea e proaspata si adesea cu de-ale casei (carne de la garnita, brânzeturi, lapte,etc). Zona nu prea are obiective turistice dar daca îti place sa mergi pe jos, o poti face în multe locuri frumoase sau poti folosi masina ca sa vezi toata zona Bran-Moeciu-Piatra Craiului. Recomand tuturor ce-si doresc un pic de liniste printre vacute blânde si fragi mari.

- Marius Durlea