Termeni de utilizare

Bun venit la Pensiunea Meridian!

In calitate de gazde, dorim sa ai o sedere placuta in pensiunea noastra. Iata ce trebuie sa stii daca te cazezi la noi:

CAZARE

Capacitatea standard de cazare in camera este de doua persoane. Avem posibilitatea adaugarii unui pat suplimentar in camera, contra cost, pentru copiii cu varsta pana in 12 ani.

Check-In: in intervalul 16:00-21:00; daca vei ajunge mai tarziu, te rugam sa ne anunti.

Check-Out: pana la ora 12:00


Cazarea in pensiune se face la receptie, in baza actului de identitate. Pentru inregistrarea in registrul destinat oaspetilor vei avea de completat Fisa de cazare

Diferenta costurilor aferente cazarii o vei achita la check-in.

Odata cu preluarea cheii, vei raspunde pentru camera rezervata. La check-out personalul nostru va verifica camera in care ai fost cazat. In eventualitatea in care se constata ca lipsesc sau sunt deteriorate obiecte din dotarea pensiunii, va fi imputata suma echivalenta costului de reparatie sau inlocuire.

Daca parasesti pensiunea inainte de data completata în fisa de cazare, te rugam sa iei legatura cu noi.

In cazul in care ai rezervat integral pensiunea pentru tine si prietenii sau familia ta, vom preda cheile camerelor liderului de grup. Liderul de grup va fi responsabil de respectarea regulamentului de catre toate persoanele cazate.

Ne rezervam dreptul de a refuza cazarea si accesul clientilor în stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti, care prin atitudinea lor deranjeaza alti clienti.CONFORT SI SIGURANTA

Confortul fiecarui turist este important pentru noi. Te rugam sa respecti orele de odihna - 22:00-9:00.

Persoanele care vin în vizita trebuie sa fie anuntate la receptie. Vizitatorii nu pot ramane peste noapte.

Conform legii, fumatul nu este permis la interior. Pensiunea este dotata cu dispozitive antifum. La declansarea acestora, un echipaj de pompieri se va deplasa la pensiune, iar costurile de deplasare vor fi suportate de persoana care a declansat alarma.

Te rugam sa nu arunci mucurile de tigari pe jos. Ai la dispozitie scrumiere pe care le poti folosi.

Este interzisa introducerea in locatie a armelor albe sau a substantelor interzise prin lege. Consumul si/sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope sunt strict interzise.

Suntem atenti la consumul energiei si conservarea resurselor. Ne dorim sa fim prietenosi cu mediul. Te rugam sa stingi lumina si televizorul la iesirea din camera. 

Asigura-te ca nu lasi robinetul de apa pornit. Foloseste prosopul doar pentru uz corporal. Nu arunca in vasul de toaleta obiecte care ar putea conduce la avarierea statiei de colectare a rezidurilor. Colecteaza gunoiul selectiv (menajer, plastic, hartie/carton, sticla) - poti solicita saci menajeri la receptie.

Te rugam sa nu folosesti sonorizarea la un volum ridicat pentru a nu-i deranja pe ceilalti turisti cazati sau pe vecini.

 

Este interzisa aprinderea focurilor in afara spatiilor amenajate în acest scop.

Pentru siguranta ta si a celor din jur nu te catara pe balustrade.

Nu permitem accesul cu consumatori electrici mari, resouri, radiatoare, fierbatoare. Iti punem la dispozitie toata aparatura necesara. Daca apar defectiuni, te rugam sa ni le semnalezi in timp util, pentru a evita orice disconfort.

Pentru siguranta ta si a celor din jur nu lasa aparatele electrice in functiune nesupravegheate.

Nu suntem responsabili de accidentele produse ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau nerespectarii prezentului regulament.

Va rugam sa nu lasati copiii nesupravegheati.

Pensiunea nu isi asuma responsabilitatea pentru masinile din parcarea privata sau pentru obiectele lasate in interiorul acestora.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru potentiale furturi petrecute in incinta pensiunii.

Nu permitem accesul animalelor de companie.

Intreaga incinta, cu exceptia camerelor de dormit, este supravegheata video in permanenta. Aceste inregistrari vor fi utilizate doar in cazuri de nerespectare a regulamentului de ordine interioar.


BUCATARIA SI SPATIUL DE SERVIT MASA


Toti oaspetii nostri au acces la bucatarie si la foisorul din curte. Iti punem la dispozitie toata vesela necesara.

Te rugam sa nu lasi vase murdare in chiuveta sau in masina de spalat vase.

Te rugam sa depozitezi alimentele corespunzator.

Iti poti pregati gratar in regim propriu in locul special amenajat. Putem asigura lemne si carbuni contra cost. Dupa fiecare folosire a gratarului te rugam sa stingi focul cu apa si sa cureti gratarul.

Te rugam sa nu prepari sau sa consumi alimente in camera. Ai la dispozitie sala de mese sau foisorul.

ALTE MENTIUNI


Acest regulament vine in intampinarea asteptarilor turistilor nostri. In cazul nerespectarii acestui regulament, ne rezervam dreptul de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietatii private sau a regulilor interne ale acesteia.

La momentul cazarii in pensiune iti exprimi consimtamantul privind prezentele reguli si te obligi sa le respecti neconditionat, prezumandu-se ca le-ai citit si parcurs cu atentie.

 

Iti multumim pentru intelegere si iti dorim un sejur cat mai placut! 
Divertisment
La Pensiunea Meridian aveti garantia ca nu va veti plictisi nicio clipa. Va punem la dispozitie o gama diversificata de modalitati de petrecere a timpului liber.

Pentru si mai multa adrenalina, se afla in apropierea pensiunii un parc de aventura unde puteti sa va dati cu  TIROLIANA sau sa faceti catarari pe un PANOU DE ALPINISM.

Puteti face plimbari calare prin munti (incepatori si avansati).
Bineinteles, drumetiile nu lipsesc din oferta noastra. 


Impresii
Curatenie, liniste, verdeata, aer curat, miros de iarba cosita, mancare excelenta...ce altceva iti poti dori? Totul a fost minunat si asteptam cu nerabdare sa revenim.

- Nicoleta
Very nice place. Quiet, peaceful, nice views

- Sergiu Serge
Cel mai mult am apreciat modul in care am fost tratati. Camere OK, zona foarte linistita. Cei de acolo nu ne-au deranjat absolut cu nimic, nu ne-au reprosat nimic, cu toate ca am fost un grup destul de galagios. La micul dejun au stat dupa fiecare dintre noi, pana am terminat cu totii de mancat. O experienta placuta. Multumim!

- Gabriel Bondac